Наско Сираков отправи ултиматум към останалите ръководители в Левски. Който има

...
Наско Сираков отправи ултиматум към останалите ръководители в Левски. Който има
Коментари Харесай

Сираков: Който има разногласия с мен, си тръгва

Наско Сираков насочи ултиматум към останалите ръководители в Левски. „ Който има различия с мен, си потегля! “, разгласи мажоритарният притежател на клуба в. Както е известно той е в.

В Бургас Сираков откри осведомителна акция във връзка увеличението на капитала на клуба. Утре обиколката му продължава в Сливен. В следващте дни той ще е Стара Загора и Пазарджик.

„ Супер удовлетворен съм. Мисля, че всички левскари, които бяха тук, също са удовлетворени. Бъдещето на клуба е към момента мъчно и тежко, само че има задоволително светлинка в тунела. Ще се оправя, само че не самичък, а благодарение на безусловно всички левскари. Който има различия с мен, си потегля или ще стартира да гледа в моята посока! Това е единственото, няма по какъв начин. Мъри Стоилов, съгласно мен, е на страната на Левски “, сподели Сираков.

Той разгласи, че сините ще провеждат втора акция с акции през есента. Общото заседание на акционерите е на 6 април. Именно на него ще се гласоподава увеличението на капитала на Левски с издаване на нови акции на стойност 15 млн. лева

По-рано през днешния ден Левски заяви, че целевите дарения от почитателите за отговорностите на клуба към Национална агенция за приходите са стигнали до 239 423 лева Тази сума ще стигне за два месеца покриване на отговорности.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР